ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

   

10 лева масовите билети за „Дунав“ - „Левски“, вече са в продажба

Спорт
10.07.2019  |  16:41
415
Мачът от първия кръг на Първа лига по футбол е на 15 юли на Градския стадион в Русе
Снимка: архив

Предварителната продажба на билети за двубоя на „Дунав“ срещу „Левски“ вече са в продажба от днес, обяви сайтът на русенския футболен клуб. Срещата от първия кръг за сезон 2019/2020 в елитната Първа професионална група е на 15 юли, понеделник, от 20.30 часа на Градския стадион в Русе.

Билетите са с цена 10 лева и ще могат да бъдат намерени в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/. За трибуната под козирката, пропуските ще са с цена 15 лева.

Ръководството на ФК „Дунав“ вече пусна в продажба и билети на цена от 5 лева. От тях ще могат да се възползват хора, навършили 65 години. На входовете на Градски стадион Русе ще бъдат проверявани документи за самоличност, удостоверяващи възрастта на хората, възползвали се от отстъпката.

ФК „Дунав“ напомня, че децата до 12 годишна възраст може да наблюдават мачовете безплатно.

Касите на Градския стадион започват продажбата на пропуски в 18.30 часа в дена на мача, а вратите на стадиона отварят в 19.30 часа.

Билети за мача ще бъдат продавани до 60 минути от началото на двубоя. Ако зрител реши да напусне стадиона на полувремето, ще бъде допуснат обратно след 60 минути от старта на мача. От клуба напомнят, че хора с чадъри няма да бъдат допускани на стадиона, поради съображения за сигурност.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design