ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

   

34-годишната Татяна Стоянова разстреляна с 6 куршума

Крими
13.01.2015  |  16:35
1 602
Кметът на Пазарджик Тодор Попов не смята, че жестокото убийство е предупреждение към него

6 огнестрелни рани са открити по тялото на жертвата. Това съобщиха от МВР по повод снощното убийство на 34-годишната Татяна Стоянова. Началникът на отдел „Канцелария” на кмета на Пазарджик е простреляна на входа на гаража си, след като е паркирала автомобила си и се е насочила към входа на жилищната кооперация, в която живее, коментира "Дарик".
Първоначалният оглед на местопроизшествието е извършен под ръководството на наблюдаващ прокурор, казаха още от МВР. В Окръжна прокуратураПазарджик е образувано досъдебно производство. Продължават оперативните и процесуално-следствените действия по случая. На местопрестъплението е извършен допълнителен оглед. Назначени са съдебно-медицински, балистични и ДНК експертизи. Проведени са разпити на свидетели. Към момента, в хода на разследването са установени три видеокамери в близост до местопрестъплението, записите от които се преглеждат.

Сигналът на телефон 112 е подаден от съседи на убитата, около 18.40 ч. на 12 януари, които са видели тялото, докато са се прибирали към дома си.
Ще бъдат извършени и претърсвания и изземвания в жилището и служебния кабинет на жертвата, както и разпити на свидетели. Разследващите ще установят лица от близкия кръг около жертвата, с цел изясняване на евентуални мотиви за убийството.
Кметът на Пазарджик Тодор Попов не смята, че жестокото убийство е предупреждение към него. „Татяна никога не е била решаващ фактор при вземането на важни решения, тя просто координираше дейността между отделните звена в администрацията”, заяви на пресконференция днес.
„Ако някой искаше да се занимава с мен по този начин, днес нямаше да съм тук при вас, не съм дал поводи и не съм получавал никакви заплахи”, заяви кметът, цитиран от "Дарик".  Той бе категоричен, че не възнамерява да иска охрана за себе си и ще окаже максимално съдействие на разследващите органи.

Снимки:petel.bg

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design