ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Асен Блатечки отново в журито на „България търси талант”

Лайфстайл
18.01.2015  |  14:18
2 021
Канят и Глория за участие в музикалното шоу

Актьорът Асен Блатечки се връща в журито на „България търси талант”, съобщава „Монитор”. Той е намерил пролука в напрегнатия си график и ще оценява таланти между участията си в пет театрални постановки и грижите за 4-месечния си син Борил. Блатечки пръскаше позитивизъм и закачлива ирония и в четвъртия сезон на шоуто на bTV, а по време на кастингите бе посрещан като рок звездараздаваше автографи и трудно стигаше до сцената без помощта на охрана.

Сред звездите, с които продуцентите от „Седем осми” водят преговори, е и Глория. Примата на фолка вече работи с екипа на Слави Трифонов по първия сезон на „Мюзик айдъл”, когато стимулиращото й „не” за участниците се превърна в част от градския фолклор.

На скамейката на „България търси талант” тази пролет от bTV се опитват да сложат и бизнесдамата Дарина Павлова. Тя е фен на американския вариант на формата, където жури са Хауърд Стърн и топмоделът Хайди Клум. Павлова е приятелка със скандалния радиоводещ и вече се е консултирала с него коя е по-печелившата тактика на оценяващда си лошото ченге, което разплаква кандидатите за слава, или да извадиш на показ най-добрите качества и на най-големия неудачник. Вдовицата на Илия Павлов все още се колебае дали да приеме предизвикателството, защото има прекалено много ангажименти в Италия

Предварителните кастинги за четвъртия сезон на „България търси талант” вече започнаха.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design