ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Деян Донков играе мафиот в сериал на Люк Бесон

Лайфстайл
19.01.2015  |  16:07
2 414
Снимките на епизодите започнаха в София и ще продължат до юли

Деян Донков получи роля във френски сериал. Един от най-добрите български актьори ще е мафиот в новия сезон на Section Zero, който ще се заснеме изцяло във филмовите студиа на “Ню Бояна филм” в София, съобщава "24 часа".

Филмът се прави за френската телевизия CANAL +, а продуцент е EuropaCorp - една от най-големите продуцентски компании във Франция, чийто мажоритарен собственик е Люк Бесон. Той е и председател на борда на директорите.

В екипа на сериала влизат общо около 150 българи.

По всяка вероятност Донков ще участва във всички епизоди, които ще се снимат у нас. Снимките започнаха миналата седмица и ще продължат до юли, съобщиха от официалния сайт на “Ню Бояна филм”.

Режисьор на лентата е Оливие Маршал - той е бивш полицейски инспектор, който се занимава с телевизия от 25 години и е един от най-добрите във Франция. Сюжетът се развива в бъдещето - през 2042 г. в Европа. Задлъжнели държави се отказват от суверенитета си и мощни финансови групировки завземат властта. Сириус е предан полицай, верен на убежденията си, който обаче ще се бори с всички сили да предотврати това.

Деян Донков вероятно ще е от лошите. Ролята му не е главна, но не е и сред второстепенните, казват запознати

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design