ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Двама русенски предприемачи представиха добрите практики в бизнеса си

Политика
03.03.2019  |  12:53
724
Мардик Хачерян и Диан Йосифов споделиха пред студенти какво ги мотивира да са икономически активни

Двама русенски предприемачи споделиха пред студенти историята на своя бизнес и разказаха за успехите, които са постигнали като икономически активни млади хора. Това се случи на провелия се в   РУ "Ангел Кънчев"   Форум за споделяне на добри практики в областта на предприемачеството. Събитието беше плод на сътрудничеството на Сдружение БРТИМ с Центъра за кариерно развитие на университета и катедра „Икономика“. Форумът беше модериран от проф. д-р Красимир Ениманев – преподавател в РУ и председател на Русенска Стопанска камара.

По време на събитието   Мардик Хачерян от онлайн магазина www.canna-therapy.shop и Диан Йосифов от русенския автомобилен сервиз „СД Мотор“ по интригуващ и достъпен начин  говориха пред препълнената зала за предизвикателствата, с които са се сблъсквали, когато са стартирали бизнес начинанията си. Те  споделиха очакванията за развитие на бизнеса си в следващите години  и за това какво ги мотивира да продължават напред. Двамата предприемачи отговориха и на многобройните въпроси от публиката.

 Присъстващите се запознаха с   възможностите на социалното предприемачество и работата на неправителствените организации.

Във Форума взеха участие повече от 50 студенти от различни специалности в университета и млади хора, на които им предстои бъдеща професионална реализация. Темата и презентациите предизвикаха интереса им и след събитието те имаха възможност за индивидуални срещи с презентаторите. 

 

 

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design