ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

   

Дясно обединение в областта за втория тур очакват от ГЕРБ в Русе

Политика
09.11.2016  |  13:40
1 995
Аз съм убеден, че в неделя ще постигнем резултат в подкрепа на кандидата на ГЕРБ и на дясното”, заяви Пламен Нунев.

Резултатът на Цецка Цачева в област Русе е съотносим с този на Румен Радев и близък с представителя на патриотите Каракачанов. Това е изводът след първия тур на президентските избори на народния представител и областен координатор на ГЕРБ Пламен Нунев. „Аз мисля, че трудно може да се прави сериозна политическа прогноза за това, което ще се случи в неделя. При едно състезание,  при един двубой, винаги се получават различни резултати. На този етап за нас аз ги приемам като недостатъчно добри и незадоволителни в сравнение с това, което сме постигали на други  избори”, каза Нунев.

 

Пламен Нунев заяви още, че е очаквал по-прагматично гласуване и счита, че има известно подценяване на президентските избори. Той разказа,че хора са му се обаждали, за да му кажат, че  били толкова заети на работа, че не им останало време да гласуват. „Затова казвам, че тези избори са подценени. Но вярвам, че на втори тур резултатите на десния кандидат Цачева ще бъдат по-високи”. Народният представител сметнал общия резултат за област Русе като 45 % за десните политически сили. Той подчерта, че се водят разговори с партньорите от Реформаторския блок, с Патриотичния фронт - също. „Лидерите им излязоха с различни по вид декларации, така че  нормално е ние да бъдем обединени. Това, което ще направим заедно с тях, ще бъде основа да се повиши резултатът в областния град, където е по-слаб”, поясни още Пламен Нунев. Конкретните анализи на постигнатото ще бъдат направени след втория тур. Областният лидер на ГЕРБ предположи, че конкурентите в тази кампания отново ще използват посланието „всички срещу ГЕРБ”, но този път така поставят под заплаха националната сигурност.

 

„Трябва да осъзнаваме, че гласуване на балотажа не е само вот за президент, но и вот за стабилност на Русе и държавата. През 2017 година Русе има проекти за усвояване на стойност 100 милиона и това, което кметовете в работата си показват е, че променят изцяло населените места. Аз съм убеден, че в неделя ще постигнем резултат в подкрепа на кандидата на ГЕРБ и на дясното”, заключи Пламен Нунев.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design