ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Евродепутатът Ева Майдел ще посети Русенска област

Общество
14.03.2019  |  11:29
278
В петък ще участва във форума „Европа и бизнесът“, а в събота ще прегледа инфраструктурни проекти в Русе
Снимка: Фейсбук

Евродепутатът от групата на ЕНП/ГЕРБ Ева Майдел ще посети на 15 и 16 март /петък и събота/ Русенска област. В качеството си на международен секретар на Предприемачи ГЕРБ тя ще участва в регионален форум под надслов „Европа и бизнесът: Икономика, младежко предприемачество и трансгранично сътрудничество“. Събитието се организира от Предприемачи ГЕРБ, фондация „Ханс Зайдел“ и сдружение „Граждани за европейско развитие на България“. То ще започне в 15 часа в конферентната зала на хотел „Дунав плаза“. В него ще се включат Пламен Нунев – народeн представител от ГЕРБ  и областен координатор на партията, Валя Чилова – председател на Предприемачи ГЕРБ в България, Зафир Зарков – организационен секретар на Предприемачи ГЕРБ България, зам. – министърът на икономиката Александър Манолев, кметът  Пламен Стоилов и други гости.

 Ева Майдел ще присъства и на откриването на  Международния музикален фестивал „Мартенски музикални дни“ в петък  в 19 часа в Голямата зала на Доходното здание. На събитието ще присъстват и народните представители от ГЕРБ в Русе.

В събота от 9 часа ще бъде извършен преглед на инфраструктурни проекти на територията на Русе – бул. „Придунавски“ и др.

Визитата ще завърши в Две могили, когато от 10.30 часа Ева Майдел ще се  срещне с граждани в района на местния земеделски пазар. Тя ще бъде придружавана от народния представител от ГЕРБ Светлана Ангелова, общински съветници от ГЕРБ и кметове на кметства.

 

             

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design