ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Феновете на X Factor могат да предложат текст за песен за финалистите

Лайфстайл
13.01.2015  |  18:40
1 883

Феновете на X Factor ще могат да участват в създаването на специална песен за финалистите. На официалната Facebook страница на шоуто до 25 януари всеки може да напише своето предложение за текст, фраза, цял куплет или пък просто дума като Facebook коментар, съобщават от Нова тв. След това, от всички предложения, музикалният екип на X Factor ще избере най-интересните и оригинални фрази и реплики, за да ги обедини в едно и да създаде текста на песента. За да ги улесни и насочи в музикалното предизвикателство, екипът на шоуто поставя началото, като определя заглавието на парчето„Денят Х”.

„Парчето трябва да бъде позитивно, запомнящо се, със силен зарядсъщо като нашите финалисти!“, коментират от екипа на X Factor, който ще има и още една отговорна задачада намери най-подходящата и грабваща музика. Песента „Денят Х” ще бъде представена на сцената на X Factor, в изпълнение на финалистите в шоуто.

До тогава обаче талантите усилено се подготвят за голямото завръщане на X Factor – на 19-и януари, от 20.00 ч. по Нова. Задачата пред шестимата финалисти става още по-трудна, тъй като надпреварата навлиза в своя решаващ етап. Кой ще отпадне и кой ще продължи напред към големия финал зрителите на Нова ще могат да следят всеки понеделник, от 20.00 ч., и вторник, 21.00 ч.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design