ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Фестивал на балканската скара „Русе мези”

Лайфстайл
28.06.2016  |  16:27
4 787
За футболните фенове е предвиден огромен киноекран, на който на живо ще се излъчват мачовете от Европейското първенство по футбол

От 30 юни до 3 юли Русе ще бъде домакин на Фестивал на балканската скара „Русе мези”. Събитието ще събере любителите на топлата скара, студената бира, балканската музика, европейския футбол, емоционалните кулинарни състезания и ще се състои на кея под „Рига“. Организаторите обещават над 100 литра безплатна бира и повече от 1000 награди. Празникът е част от националното турне на фестивала „София мези“, който събира над 70 000 посетители в София.

През четирите фестивални дни русенци ще се насладят на невероятни кулинарни изкушения, поднесени от най-добрите майстори на грила от Сърбия, Гърция, Турция и България. Ежедневната програма включва големи концерти с балкански звезди, турнири по белот и табла, баскетбол, мини футбол, семейна щафета и за първи път в Българиябабъл футбол турнир и пейнтбол с лъкове, а за малчуганите целодневна детска анимация и лунапарк.

Всяка вечер ще бъдат изнасяни концерти с участието на най-добрите школи, изпълнители и състави от града, както и рап звездите Лео, Играта, Криско, Спенс, Румънеца и Енчев, балканските гласове на невероятната Нели Петкова, Гъмзата, Люси и Андреас, и сръбският ветеран Бобан Здравкович.

За футболните фенове е предвиден огромен киноекран, на който на живо ще се излъчват мачовете от Европейското първенство по футбол, както и най-великите мачове в българската футболна история.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design