ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Фигуристи и светлинно шоу за откриването на ледената пързалка

Общество
14.11.2018  |  15:39
346
Работното й време ще е от 10 до 22 часа всеки ден, ще има развлекателна програма, атракции и много изненади

 

На 20 ноември 2018 г. (вторник) ще бъде открита официално ледената пързалка в Русе, съобщиха от Общината. Церемонията ще започне в 18 ч. В програмата ще бъдат включени изпълнения на спортисти по фигурно пързаляне от столичния клуб „Ледени искри“. За първи път в България ще бъде показано и светлинно шоу на кънки от артистите на спортен клуб „Дивинитас“.

 

Както вече съобщихме, ледената пързалка е разположена на пл. „Света Троица“ пред Операта в Русе. Тя ще допълва празничната атмосфера на Коледно-Новогодишните празници. Пързалката е с площ 450 кв. м.  Доставена е на Община Русе от фирма „Парк – спорт – консулт“ ЕООД, партньор на австрийската фирма „AST Eis und Solartechnik GmbH“ – най-големият производител на ледени пързалки.

 

Работното време на пързалката ще бъде от 10:00 до 22:00 часа, всеки ден. На разположение на гостите й са общо 200 чифта кънки от 25-ти до 46-ти номер, готови за експлоатация. Цената на входен билет за възрастни е 5 лв. на час, а за ученици 3 лв. за час. Отделно за наем на кънки ще се заплаща 2 лв. Предвиден е и предплатен абонамент за 10 посещения за сумата от 40 лв. за деца, а за възрастни 56 лв. Цената за групови посещения до 6 души, включваща входен билет и наем на кънки, е 5 лв. на час на посетител.

 

За начинаещите кънкьори са предвидени обучителни тренажори под формата на пингвинчета и мечета, които ще се предоставят напълно безплатно. Пързалката ще има на разположение квалифициран медицински екип, който при необходимост ще окаже първа помощ, а всеки закупен билет включва застраховка. Функционирането на пързалката ще бъде съпътствано и от развлекателна програма, атракции и много изненади, които ще допълват празничното настроение.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design