ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

   

Хулио Иглесиас идва през май за концерт в "Арена Армеец"

Лайфстайл
29.01.2015  |  10:40
1 991
Билетите се продават от днес на цени от 60 лева до 140 лева
Снимка: latino.foxnews.com

Харизматичният Хулио Иглесиас пристига отново в България за концерт в зала ”Арена Армеец” на 26 май. Датата е част от световното турне на певеца, който ще обиколи още Бразилия, Америка, Русия, след което ще мине и през по-близки европейски дестинации.

Латино поп иконата едва ли има нужда от представяне. Достатъчно е само да споменем внушителните 300 милиона продадени албума по целия свят на 14 езика и издадените над 80 албума с над 2600 златни и платинени отличия. Именно те го правят, според музикалния гигант Sony Music Entertainment, най-продавания испаноговорящ изпълнител в историята и един от най-продаваните артисти за всички времена.

Характерните балади на Хулио Иглесиас, които се превръщат във вечни хитове, му носят много отличия, между които награда Грами и собствена звезда на Алеята на славата. Той е и единственият чуждестранен изпълнител с рекордни продажби в Китай, награден от тяхното Министерство на културата.

Билетите за концерта на Хулио Иглесиас в София са в продажба от днес в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, Telenor, OMV и др.

Ценовите категории на билетите са от 60 лева до 140 лева, в зависимост от местоположението в залата.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design