ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Италианският сериал „С аромат на Свети Валентин” стартира в бг ефира на 4 февруари

Лайфстайл
26.01.2015  |  14:54
2 199
На 4 февруари от 21.30 часа в ефира на bTV своя дебют ще направи италианският сериал „С аромат на Свети Валентин”.Броени дни преди празника на любовта, зрителите ще имат възможност да станат част от необикновената и завладяваща история на Лаура Ардженти и Джовани Даниели.
Снимка: bTV

Лаура живее в Париж, но здравето на баща й Пиетро внезапно се влошава и се налага да се върне в родна Италия. На летището среща привлекателен мъж на име Джовани Даниели, който също е заинтригуван от нея. Съдбата обаче разделя техните пътища и те трябва да си кажат сбогом. Лаура отива при болния си баща, а Джовани се прибира в своята голяма къща. Но двамата имат още нещо общо. Бащата на Джовани – Гуидо, е шеф на голямата козметична компания „Даниели”, а бащата на Лаура – Пиетро, е създател на емблематичния за фирмата аромат „С аромат на Свети Валентин”. В неговата лаборатория преди години се е случил мистериозен инцидент, който е причинил смъртта на някои от работниците, а той е вкаран в затвора.

След смъртта на баща си Лаура решава да остане в Италия и започва работа в „Даниели”. Любовта й с Джовани е изключително силна и бурна, въпреки че той има дългогодишна връзка със София Деварано.  Междувременно някой прави опити да открадне козметичната компания, а заподозрените са много.  Най-големият син на Гуидо – Джорджио, е ядосан на баща си, защото не го е направил директор във фирмата. Втората съпруга на най-малкия син на Гуидо - Дария, изобщо не се интересува от мъжа си, а единствената й цел е богатството. Лоренцо Де Варано търси отмъщение от Гуидо и го обвинява, че е взел компанията на баща му и той се е самоубил. Тримата заедно осъществяват контакт с Алберто Мариани - стар съперник на създателя на козметичната компания „Даниели” и го убеждават да им помогне. 

Дали Гуидо ще успее да предотврати техния план и да спаси козметична компания „Даниели”,  зрителите ще видят в „С аромат на Свети Валентин”, който ще се излъчва от сряда до петък от 21:30 часа.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design