ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Издирват двама избягали затворници, опасни са, може да са въоръжени

Крими
03.04.2018  |  18:23
2 486
Единият е осъден за убийство, другият - за грабеж, отвличане и опит за убийство на двама полицаи, съобщиха от МВР и призоваха всеки, който ги види, веднага да се обади в полицията
избягали опасни затворници
Снимки: МВР

 

Двама затворници днес следобед са избягали  от Софийския затвор и се издирват, съобщиха от МВР. Бегълците са Радослав Колев, рецидивист, осъден на на 26 години за убийство и Владимир Стефанов, рецидивист, осъден на 30 години за грабеж, отвличане и опит за убийство на двама полицаи.

 

По първоначални данни, бягството е извършено и чрез заплаха на дежурни надзиратели с огнестрелно оръжие, с което затворниците са разполагали, като по този начин са преодолени няколко поста в корпуса  на Затвора София. На място в Затвора София са изпратени двама прокурори от СГП, като действията по разследването се извършват от СДВР. СДВР призовава гражданите, които разполагат с допълнителна информация за издирваните, да сигнализират при гарантирана анонимност на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

 

От дирекцията предупреждават гражданите да сигнализират веднага, в случай че забележат двамата мъже. По данни на полицията те са агресивни, възможно е да са въоръжени и да окажат съпротива. 

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design