ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

   

Жестока катастрофа, две момчета в кома, едно с комоцио

България
06.03.2019  |  11:38
1 242
При бягство от полицейска проверка колата поднесла на мокрия асфалт и се ударила странично в крайпътно дърво

 

Три момчета пострадаха тежко при катастрофа в лознишкото село Ловско, станала около 2 часа днес, съобщиха от разградската полиция. Преди пътно-транспортното произшествие те вандалствали в град Лозница. Патрул на Районното управление се отзовал на сигнал, че трима младежи чупят стъкла и огледала на автомобили, паркирани по главната улица на Лозница. След като не успели да ги установят на място, полицейските служители започнали издирване на заподозрените.

 

При обходите в село Ловско видели автомобил, движещ се в посока Лозница – село Студенец. Опитали да го спрат, посочвайки на водача къде да отбие. Първоначално 19-годишният шофьор намалил, а след това рязко увеличил скоростта на управляваното от него БМВ и подминал полицейския пост. На около километър по-нататък колата поднесла на мокрия асфалт и се ударила странично в крайпътно дърво.

 

Пристигналите на местопроизшествието екипи установили, че момчетата са в безсъзнание. Откарани са в МБАЛ-Разград. 19-годишният водач от Ловско и возещият се на предната седалка 17-годишен тийнейджър от село Гороцвет са в кома, с опасност за живота. Возещият се отзад 18-годишен младеж от Ловско е с комоцио. На тримата са взети кръвни проби за изследване. Води се досъдебно производство.

 

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design