ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Крупието Виктория Ананиева е новата Мис Плеймейт

Лайфстайл
29.01.2015  |  11:20
3 213
Бившата носителка на титлата Елена Кучкова липсваше на церемонията по философски причини
Победителката Вики Снимка: Днес бг

Мандатът на актуалната Мис Плеймейт Елена Кучкова изтече. Във вторник вечерта официално нейна наследничка стана 22-годишната софиянка Виктория Ананиева, съобщи Днес.бг. Самата Кучкова не присъства на надпреварата по професионални и философски причини, каквото и да означава това.

След много слухове за нагласени победителки и титли, 12-те момичета излязоха на сцената, за да впечатлят журито - актьора Калин Сърменов, Мис България 2006 Славена Вътова, танцьорката Биляна Евгениева, станала популярна покрай връзката си с футболиста Благо Георгиев, главния редактор на Playboy Христо Запрянов и фотографа Ивайло Станев.
Церемонията премина с три дефилета на кандидатките за живота на Николета Лозанова и Златките. С най-много фенове се оказа танцьорката Кети Кор, поне ако се съди по аплодисментите. То е и логично, тъй като тя се изявява като танцьорка в клуба домакин на събитието - :PM club. Кети нашумя, след като отвърна на обидите на Николета Лозанова и нарече съпругата на Божинов "селска пръчка". Сред участничките имаше и такива, които предизвикаха ехидни коментари и риторични въпроси какво въобще правят на подобен конкурс. 
Между туровете гостите гледаха фокуси, балети и едно изпълнение на Вики от Мастило.

Сочената като една от фаворитките за короната - Кристина Валериева от Мездра, остана само с надеждите и без никаква лента. Подгласнички на победителката станаха Кети Кор - PlayStar of the Year, и 18-годишната професионална гримьорка Марина, която ще носи титлата PlayGirl of the Year. 23-годишната финансова консултантка Ралица Петрова пък бе избрана за Miss Playboy.bg.

Вики си тръгна с чисто нов автомобил. Тя работи като крупие в казино, а сега ще има възможността да задмине по слава Кучкова или да потъне в забрава като някои от победителките в този конкурс. Всъщност тя е напуснала работата си покрай конкурса и тепърва ще стане ясно дали ще осребри титлата си. 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design