ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Обявиха класирането във фотоконкурса „Запази духа на Русе” /Снимки/

Общество
05.11.2017  |  17:41
985
38 автора са били допуснати, за пръв път има и участник от друг град - от Варна
Явор Мичев запази духа на русе

 

На церемония в Доходното здание днес бяха обявени победителите в конкурса за фотография „Запази духа на Русе”, видя "Брягнюз". В тазгодишното издание на фотоконкурса са били представени 44 автора, обяви Симеон Лютаков, председател на журито.

 

Той поясни, че 38 от тях са били допуснати за конкурса, останалите са отпаднали, защото снимките им не са били по темата. Той обяви още, че за първи път има участник от друг град и това е Светлозар Стоянов от Варна. Снимките са подредени в изложба във фоайето на Доходното здание.

 

Явор Мичев спечели четвъртото издание на конкурса с фотоси от дрон и неговата награда от 450 лева бе за цялостно представяне. Втора награда не се присъжда, реши журито. Затова пък бяха дадени три трети награди. Те са за Надежда Данева, Мирела Партинова и Пламен Михайлов.

 

Както „Брягнюз" вече съобщи, наградата на публиката спечели шефът на „Общински пазари” Кунчо Кунчев с неговата снимка „Дъждовна стаеност”. Тя събра 285 гласа при интернет гласуването. Кунчев се занимава с фотография любителски и за тазгодишният конкурс бе представил пет свои снимки. Той обяви,че ще дари наградата си на детска градина за деца със специални потребности „Зора”. Тъй като сумата от 50 лева е малка, Кунчев обмисля да направи дарение за най-малките по време на Коледните празници. Награди имаше и от името на СБЖ. Дружеството на журналистите реши да удостои с първо място Елица Петкова. Наградата на звено „Туризъм” пък  бе присъдена на Християна Стоманякова.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design