ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Осмото издание на „Купа Русе“ събира отбори от цялата страна

Спорт
25.04.2019  |  13:49
415
Състезанието ще е по системата Синклер в четири възрастови групи – момчета, кадети, юноши и жени с индивидуално и отборно класиране

 

Осмото  издание на турнира по вдигане на тежести „Купа Русе“ ще се проведе на 4 май в Русе. Организатор и домакин е Тежкоатлетически спортен клуб - Русе. Надпреварата ще се проведе в зала „Академик“ на Русенския университет. Гости на турнира ще бъдат  състезатели от клубовете „Тараненко“ – Разград, „Титан“ – Варна, „Херкулес“ – София, „Бяла мечка“ – Хасково, „Черно море“ – Варна, СКВТ – Генерал Тошево, „Христо Бъчваров“ – Сливен, „Асеновец“ – Асеновград, „Самсон“ – Сопот и „Калофер“ - Карлово. Освен тях на подиума ще излязат състезателите на Тежкоатлетически спортен клуб – Русе и школници към Ученическата спортна школа – Русе. 

 

Състезанието ще се проведе по системата Синклер в четири възрастови групи – момчета, кадети, юноши и жени. Освен индивидуално, ще има и отборно класиране. Сред официалните гости на турнира ще бъдат старши треньорът на националния тим по вдигане на тежести - Иван Иванов и медалистите от световни, европейски и олимпийски турнири - Нено Терзиски, Норайр Норикян, Севдалин Маринов, Стефан Топуров, Янко Русев, Алан Цагаев. Официалното откриване на състезанието ще бъде в 12 часа. Надпреварата в различните групи ще започне в 9 часа сутринта,  а награждаването на призьорите ще бъде в късния следобед. За победителите са осигурени купи, грамоти и медали от ТСК и предметни награди от УСШ.

 

 

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design