ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Пежо се обърна по таван, шофьор с над 1,2 промила мина и направи верижна катастрофа

Общество
09.11.2017  |  12:03
3 622
При мелето е ударена и полицейска кола, отишла за първия инцидент, жена с травми в болницата
Русе катастрофа с пежо на бул. Христо Ботев
Снимки: Брягнюз

 

Две катастрофи с 5 автомобила станаха днес рано сутринта по пътя Разград – Русе и бул. „Христо Ботев“, видя "Брягнюз". При първия инцидент водачка на пежо, което се движи по пътя Разград – Русе, губи контрол над колата, отклонява се вляво и преминава през разделителната линия и бордюра. След това навлиза в насрещното движение на бул. „Христо Ботев“ и се обръща по таван на пътното платно.

 

Веднага на място са изпратени 1 линейка, 1 пожарна и 2 полицейски коли. Пожарникарите са започнали да обезопасяват мястото на произшествието, а медиците са се погрижили за пострадалата шофьорка и са я откарали в Спешно отделение. Докато полицаите обработвали района на катастрофата, малко след последната спирка на кв. „Дружба“ водач на Мерцедес блъска опел и БМВ, които се движели пред него. Ударените автомобили пък се отклонили от пътя и едната леко чукнала спряна патрулка, която пристигнала за оглед на първия инцидент.

Пострадали във втората катастрофа няма, оказало се обаче, че при проверка на водача на мерцедеса, дрегерът отчел над 1,2 промила алкохол, коментираха от полицията.

 

Очаква се допълнителна информация за състоянието на пострадалата жена от пежото, която е откарана в болницата с рани по краката и в комоцио.

 

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design