ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

   

Питат русенци имат ли доверие в Областната администрация

Общество
22.03.2019  |  12:18
380
Клуб "Отворено общество" ще прави проучванията, подготвя анализ с препоръки от гражданите

Клуб "Отворено общество" в Русе, в партньорство с Областната администрация, стартира проект "Областна администрация- Русе през погледа на гражданското общество". Даниела Янева, ръководител на проекта, представи основните му дейности. Предвижда се да се извърши анкетно проучване с най-малко 100 граждани, 20 неправителствени организации и 20 фирми, както и сред служители на Областната администрация, за да се установи до каква степен гражданите познават и се доверяват на Областната администрация. Проектът цели да създаде възможности за засилено участие на гражданското общество в управлението, чрез наблюдение и оценяване, както и постигане на обратна връзка с гражданите.

Ще бъдат проведени и обучения за комуникационните умения на служителите. В края на проекта ще бъде изготвен доклад с анализ на мнения и препоръки на гражданите, неправителствените организации и бизнес средите за работата на Областната администрация, ще бъде изработен и модел за подобряване на гражданското участие във формирането на политики на областно ниво.

Срокът на проекта е 14 месеца, а общата му  стойност е 89 316лв., като финансирането е по оперативна програма "Добро управление" от ЕС чрез Европейския социален фонд.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design