ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

   

Пламен Нунев пожела успех на футболистите от „Дунав“ в предстоящите мачове

ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ (2017)
20.03.2017  |  18:49
286
Примерът на Община Русе с над 100 спортни събития за година, посетени от хиляди зрители ,е показателен за вниманието, което отделяме на спорта, коментира водачът на листата кандидати за народни представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе

Приоритет в програмата на ГЕРБ на националното и регионално ниво е развитието на българския спорт, каза по време на срещата си с футболистите от „Дунав“ този следобед на едноименния стадион в Русе водачът на листата кандидати за народни представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев. Той бе гост на тренировката и се снима с тима от „А“ група.

 

Примерът на Община Русе е показателен за вниманието, което отделяме в това направление. Русе бе определен за Европейски град на спорта за 2016 година, като бяха проведени над 100 спортни събития, посетени от хиляди зрители, отбеляза г-н Нунев.

 

В програмата за този мандат на кмета Пламен Стоилов са заложени дейности по изграждането на поне 10 нови площадки за фитнес на открито, модерен закрит плувен басейн с олимпийски размери и подобряване състоянието на спортните зали и игрищата в дворовете на общинските училища и детски градини.

 

Особено внимание се обръща на футбола и резултатите не закъсняха благодарение на вашата всеотдайност и себераздаване на терена, посочи той.

 

Ще продължим да работим по изграждане и подобряване на качеството на спортната инфраструктура като съвместно с общините ще се изграждат, модернизират и оборудват открити многофункционални спортни площадки и съоръжения, увери Пламен Нунев.

 

Вие се убедихте в нашата подкрепа през отминалите години. Призовавам ви на свой ред на 26 март да ни подкрепите с номер 11 в бюлетината, каза в заключение Пламен Нунев.
 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design