ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Пламен Нунев в БМВ Сервиз Русе Кар: Плоският данък за физическите лица и фирмите е най-справедливият от гледна точка на стимулите за икономическа активност

ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ (2017)
21.03.2017  |  19:01
613
Данъчната система в областта на прякото облагане остава едно от основните предимства на българската икономика и промяната й не стои на дневен ред за нас, каза водачът на листата на ГЕРБ с кандидати за народни представители от Русе

Плоският данък за физическите лица и фирмите е най-справедливият от гледна точка на стимулите за икономическа активност и ние няма да позволим да бъде преразгледан, каза водачът на листата с кандидати за народни представители Пламен Нунев по време на посещението си в БМВ Сервиз Русе Кар. Той представи акценти от програмата на ГЕРБ в сферата на икономическата политика. Г-н Нунев се запозна с организацията на работа в сервиза и дори провери възможностите на близо 60 – годишен ретроаавтомобил БМВ Изетта.

 

Данъчната система в областта на прякото облагане остава едно от основните предимства на българската икономика и промяната й не стои на дневен ред за нас.

Ниските данъци имат и своята цена. Държавата не може да преразпределя толкова, колкото на политиците им се иска и да взема решения вместо хората. Трябва да се стремим да харчим през бюджета толкова, колкото изкарваме, заяви Пламен Нунев.

 

 Активният и образованият човек има повече шансове от необразования и маргинализирания. Задачата ни обаче е да се погрижим за тези членове на нашето общество, които поради физическа невъзможност не успяват да задоволяват основните си жизнени потребности, отбеляза още водачът на листата на ГЕРБ.

 

Ако няма скоростен път с четири ленти Русе – Бяла – Велико Търново, Русе и Русенска област няма да ги бъде. Най – важният приоритет в развитието на Севера е това е инфраструктурата и то е изграждането на автомагистрала „Хемус“. Ако няма такава, то Северът е загинал, заяви тази вечер водачът на листата на ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев.

В 44-ото Народно събрание ние ще настояваме за изграждането на този път, защото там ще има инвестиции, бизнес и пр., посочи сред важните акценти за бъдещето на Русенска област Пламен Нунев.

На летище Русе вече кацат първите малки самолети. Екипът на кмета Пламен Стоилов ще води преговори да има летищен оператор, за да може летището да стане важен транспортен възел.

Модернизирането на пристанището в Русе е важно за развитието на водния транспорт.

В началото на новия мандат, когато ГЕРБ ще бъде в управлението, ще реализираме водния проект на Средна кула и Долапите.

В рамките на Националната програма за енергийна ефективност 16 са санираните блокове, а 61 чакат одобрение от Българската банка за развитие.

В Русе и Русенски регион учат 30 000 млади хора. 10 000 от тях са в Русенския университет и ВУАРР, както и 20 000 ученици. В нашите ръце е да направим така, че тези млади хора да останат тук, за да живеят и работят.

 

Това ще стане, само ако ни подкрепите на предсрочните избори на 26 март с номер 11 в бюлетината, категоричен бе той.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design