ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

   

Пламен Нунев в Борово: Вашата подкрепа за нашата победа на 26 март с номер 11 в бюлетината е изключително важна

ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ (2017)
21.03.2017  |  18:51
398
ГЕРБ предлага обединение и възраждане на българщината, подчерта водачът на листата с кандидати на партията за народни представители от Русе

"Вашата подкрепа за нашата победа на 26 март с номер 11 в бюлетината е изключително важна. Преди 20 дни влязохме в една битка за Русе и Русенска област,  битка за Борово, битка за България. Остават ни 4 дни. Трябва да положим максимални усилия, като провеждаме срещи „лице в лице“ със стотици граждани, за да ги убедим, че ГЕРБ предлага само реални решения", каза водачът на листата с кандидати за народни представители Пламен Нунев в град Борово /Община Борово/. Партията представи листата с кандидати за народни представители в пълния салон на читалището. Там присъстваха общински съветници, кметове на общини и кметства, местни жители.

 

Преди близо месец постигнахме убедителна победа в Лом Черковна, където избрахме кмет от ГЕРБ. Мисля, че тогава се заредихме с положителна енергия. Сега имаме сили и увереност, за да върнем региона в европейския път.

 

В момента има напрежение в държавата поради недоброто управление от служебното правителство. Лъха омраза, реваншизъм, провежда се кадрова чистка. Кому е нужно това?, попита Пламен Нунев.

 

ГЕРБ предлага обединение и възраждане на българщината, подчерта Пламен Нунев.

 

Сериозно предизвикателство сега е преодоляване дисбаланса в развитието на големия областен град и малките общини. Той даде за пример Община Ценово, където са реализирани много проекти по Програмата за развитие на селските райони – пътища, осветление, спортна инфраструктура, зони за отдих. За година и половина от управлението на кмета на Община Бяла е постигнато много. В същия дух работи кметът на Община Борово Валентин Панайотов, посочи в обръщението си водачът на листата.

 

В Борово ще се подмени ВиК – инфраструктура с дължина 14 км. Ще бъде изцяло рехабилитиран пътя от Обретеник до Горно Абланово. Читалищата в Борово и село Екзарх Йосиф ще бъдат обновени. При ново правителство на ГЕРБ тези неща ще станат реални, очерта само някои от големите проекти г-н Нунев. Това ще стане, само ако се положат максимални усилия за победа на предсрочните избори на 26 март, категоричен бе той.

 

С помощта на този силен екип от знаещи и можещи кандидати за народни представители съм убеден, че ще постигнем убедителна победа, заяви г-н Нунев пред множеството.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design