ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

   

ПЛАМЕН СТОИЛОВ: ГЛАСУВАХ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, КОЙТО ГАРАНТИРА СИГУРНОСТТА И СТАБИЛНОСТТА НА ДЪРЖАВАТА

Политика
13.11.2016  |  11:54
1 852
Русенският градоначалник гласува в Гимназията по туризъм, заедно със съпругата и дъщеря си.
Снимка: Община Русе

 

„Гласувах за този кандидат за президент, който гарантира сигурността и стабилността на държавата“. Това заяви кметът Пламен Стоилов, след като упражни своя вот точно в 10 часа днес. Русенският градоначалник гласува в Гимназията по туризъм, заедно със съпругата и дъщеря си.

 

„За нас, кметовете, е най-важно да е стабилна държавата. В хаос, в безредици, в анархия няма как да си изпълняваме програмата за мандата. Вярвам, че разумът ще надделее и утре България ще е същата, продължавайки по този път на развитие, по който ускорено върви през последните години“, допълни още Стоилов.

 

Той коментира и лошото време днес, което може би ще спре русенци, които не са достатъчно мотивирани, да излязат и да гласуват, което пък ще се отрази на активността.

 

Община Русе отново има съответната готовност да осигури на всички желаещи възможност да гласуват. „Секционните избирателни комисии са инструктирани да работят бързо, но ако някъде възникне проблем сме готови да реагираме в най-кратки срокове“, каза още кметът.  

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design