ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

   

Приеха програма за развитие на туризма на община Русе за 2019 година

Общество
11.01.2019  |  16:39
402
Общината беше наградена през 2018 г. за „Най-оригинално събитие в областта на културния туризъм“

Програмата за развитие на туризма на община Русе за 2019 г беше приета днес на заседание на Консултативния съвет по въпросите на туризма на Oбщина Русе, водено от зам.-кмета по икономика, инвестиции и собственост и председател на съвета  Даниела Шилкова. По време на заседанието бяха обсъдени основните направления и дейности за настоящата година.

На заседанието беше отчето и свършеното в общината през изминалата година.  Кметът Пламен Стоилов благодари на членовете на консултативния съвет за добре свършената работа  и подчерта ключовата роля на туризма за икономическото развитие на общината и през настоящата година.

Община Русе бе удостоена с престижната награда за „Най-ползотворно сътрудничество с туризма в голяма община през 2018 г.“ от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация и Националното сдружение на общините в Република България. Общината бе отличена и с друга голяма награда - за „Най-оригинално събитие в областта на културния туризъм“ - Фестивалът на туристическите забавления и анимации.

 

 

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design