ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Рок фестивал събира дарения за пострадал баща на три деца

Общество
11.09.2019  |  11:12
781
46-годишният Йосиф Йосифов се нуждае от средства за лечение в турска клиника

Благотворителната кампания в помощ на  Йосиф Йосифов продължава по време на тридневния Green rock fest в Русе, който ще започне на 13 септември.

Както вече писахме 46-годишният баща на 3 деца пострада при битова злополука, след като бетонна козирка се стовари върху него и го затрупа. Йоско получи множество тежки травми – разкъсвания на бял и черен дроб, черепно-мозъчна травма и счупване на гръбначния стълб.

  В момента за русенеца се грижат лекари от   турска клиника, но са необходими още 22 500 евро до 15-и септември за втория месец от лечението.

Затова от петък до неделя  на площад „Свобода“ от 17 часа ще бъде разположена шатра с дарителски кутии, сред които ще има една и за Йосиф.

Семейството и приятелите му призовават всеки да помогне с каквото може. „Сумата не е малка, а времето ни притиска“, споделят организаторите на инициативата.

Както вече писахме, на 13 септември от 18 часа ще бъде даден старт на 11-ото издание на GREEN ROCK FEST RUSE 2019. Фестивалът ще се проведе  пред сградата на Община Русе.  Своето творчество ще представят над 20 русенски рок и метъл групи. Специален гост на фестивала ще бъде група "Фондацията", която ще представи проекта "75-години Кирил Маричков". Входът е свободен.

 

 

 

 

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design