ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

   

Росен Даскалов е новият общински шеф на ГЕРБ в Русе

Политика
01.08.2019  |  11:10
741
Собственикът на „Син Карс Интернешънъл” беше избран от Изпълнителната комисия на партията
„Син Карс Интернешънъл” бе отличена преди 2 месеца с втора награда в категория ''Иновация'' от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България

 

Росен Даскалов е утвърден за общински ръководител на ПП ГЕРБ в Русе с решение на Изпълнителната комисия на партията. Заседанието се проведе в сряда вечерта.

Росен Даскалов е роден на 11 май 1971 година в Русе. Инженер, дизайнер, пилот, създател на първата българска суперкола Sin R 1. Започва да се занимава с картинг като дете, а след това автомобилите се превръщат в негова страст и професия.  Той е собственик на „Син Карс Интернешънъл” ЕООД - единственият български производител на спортни и състезателни автомобили.

Даскалов подготвя изграждането на първата високотехнологична фабрика за производство на електрически и хибридни автомобили в България. През 2017 г. той получи награда на конкурса "Мистър и Мисис Икономика 2017" в категория "Индустрия". „Син Карс Интернешънъл” бе отличена преди 2 месеца с втора награда в категория ''Иновация'' на Петия юбилеен годишен бал на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България.

 

Русе: Общинското ръководство ГЕРБ с декларация срещу избора на  Росен Даскалов, вижте я

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design