ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

   

Росен Даскалов се срещна с ръководствата на „Монтюпе“ и ТЕЦ – Русе след многобройни сигнали от граждани за въздуха

Общество
13.09.2019  |  17:58
887
Русенци най-често посочват като потенциални замърсители именно двете дружества

Общинският ръководител на ПП ГЕРБ - Русе Росен Даскалов и председателят на групата общински съветници на ГЕРБ в ОбС Бедрос Пехливанян се запознаха през тази седмица на място с работния процес в „Монтюпе“ и ТЕЦ – Русе. В многобройните сигнали и жалби от граждани до ПП ГЕРБ, русенци най-често посочват като потенциални замърсители именно двете дружества.

Росен Даскалов и Бедрос Пехливанян са разговаряли с ръководствата на фирмите, които са се ангажирали да предоставят на новия общински ръководител линейни графици и планове за конкретните мерки, които ще предприемат в най-кратки срокове за разрешаването на проблема с качеството на въздуха в нашия град.

„Ще предоставим информацията на обществеността и на компетентните органи в лицето на РИОСВ-Русе и директора Любомир Атанасов и ще настояваме за навременни действия, свързани с чистотата на въздуха. По тази тема, всички ние, гражданите на Русе, които живеем, работим и отглеждаме децата си тук, сме изключително чувствителни“, заяви Росен Даскалов.

От партията припомнят, че част от новите политики на ПП ГЕРБ е именно отварянето към гражданите и ще очакват както сигнали по всякакви теми, които вълнуват обществото, така и конструктивни предложения. Освен че ще бъдат взети под внимание и на всеки ще бъде отговорено персонално,  най-добрите идеи ще бъдат включени и в управленската програма на кандидат-кмета на ГЕРБ Диана Иванова.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design