ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Русе: 15-годишен велосипедист блъснат от такси

Общество
12.06.2018  |  13:27
822
Две жени пострадали при катастрофи на кръстовище и по пътя Сливо поле - Ряхово

Трима са леко пострадали при пътни инциденти вчера в Русенско. В  Русе около 13.55 часа на кръстовището на ул. "Хан Омуртаг" и ул. "Васил Петлешков" са се блъснали два леки автомобила. "Дачия Логан", управляван от 25-годишен мъж, е нарушил правилата за предимство на кръстовището, регулирано с пътни знаци.

 

Той е блъснат от лек автомобил „Сузуки Витара“ с водач на 58 г., който пък се е придвижил назад и е блъснал паркиран „Нисан Алмера“. Леко е пострадала пътничка в дачията, с контузия на главата. Тя е освободена след преглед в болницата.

 

Друг пътен инцидент е възникнал около 16:40 часа на бул. "Христо Ботев", на кръстовището с бул. "Васил Левски" в Русе. Таксиметров автомобил „Дачия“, управляван от 48-годишен мъж, преминавайки през кръстовището в посока жк „Дружба“ е блъснал движещ се по бул. "Христо Ботев", в посока центъра на града, 15-годишен велосипедист.

 

При инцидента младежът е пострадал с охлузни рани по тялото и след преглед в болницата е освободен за домашно лечение.  Причините за произшествието се изясняват.

 

Около 17 часа пък лек автомобил е катастрофирал на пътя между гр. Сливо поле и с. Ряхово. Произшествието е станало с лек автомобил „Грейтуол“, управляван от 61-годишна жена, която е загубила контрол над превозното средство и то е напуснало пътя вдясно по посоката си на движение, блъснало се е в крайпътно съоръжение и се е завъртяло. Водачката е леко ранена и са причинени материални щети по колата.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design