ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

   

Русе: 19-годишен дрогиран и без книжка бяга от полицията, катастрофира

Крими
06.03.2019  |  12:13
901
Екшънът започнал от бул. „Цар Освободител“ при строителната гимназия и свършил на бул. „Тутракан“ при кръговото до Пристанищния комплекс

 

19-годишен русенец  е катастрофирал, бягайки с колата си от полицията. С него в автомобила е имало още четирима, за щастие няма пострадали. Екшънът се разиграл на 3 март около половин час след полунощ в Русе, като започнал от бул. "Цар Освободител" пред гимназията по строителство. След подаден сигнал със стоп-палка от екип на Първо РУ, водачът на лек автомобил „Форд Фюжън“ не спрял, а продължил движението си. Полицаите започнали преследване.

 

В опит да избяга от органите на реда, водачът е загубил управление и е катастрофирал на бул. "Тутракан", в района на кръстовището с кръгово движение до пристанищния комплекс „Изток“. Там служителите установяват, че автомобилът се управлява  от 19-годишен русенец. Последвалите проверки на водача са показали, че той е употребил наркотични вещества, като техническото средство е отчело положителен резултат за метамфетамини и канабис.

 

 19-годишният е бил задържан и конвоиран до УМБАЛ-Канев, където пред медицинско лице е отказал да даде кръвна проба. Допълнителни справки са изяснили още, че водачът няма книжка и никога не му е било издавано свидетелство за управление на МПС, а автомобилът е със служебно прекратена регистрация, заради липсата на застраховка „Гражданска отговорност“. Във връзка с констатираните нарушения, на 19-годишния русенец са съставени общо 5 акта, а по случая е образувано и бързо производство.

 

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design