ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Русе: 60-годишния юбилей на СУ „Йордан Йовков“ отбелязаха с концерт възпитаниците му

Общество
10.11.2017  |  16:21
2 528
На тържеството бяха връчени грамоти и награди на изявените ученици
Снимки: Община Русе

Празничен благотворителен концерт по случай 60-годишниния юбилей на Средно училище „Йордан Йовков“ се проведе днес в Голямата зала на Доходно здание.

 

В празничната програма се включиха Детско – юношески фолклорен ансамбъл „Зорница”, Студио за модерен балет „Фрийдъм“, Тамбурашки оркестър „Русе“ при Общински детски център за култура и изкуство, Диян Генчев, който също е бил възпитаник на училището, както и настоящи ученици на СУ „Йордан Йовков“.

По време на тържеството бяха връчени грамоти и награди на изявените ученици.

 

 

Сред гостите беше и заместник областният управител Валентин Колев. Той благодари за отправената покана и приветства преподавателите и учениците. Колев пожела здраве и  множество реализирани мечти. Той припомни на учениците, че именно училището е мястото, където се създават много нови приятелства, повечето от които ще продължат за цял живот.

В приветственото си слово заместник областният управител с нескрито вълнение сподели, че той също е възпитаник на училището. Той връчи поздравителен адрес на директора Еленка Димитрова от името на областния управител Галин Григоров.

На събитието присъстваха и зам.-кметът по устройство на територията инж. Димитър Наков, началникът на РУО Росица Георгиева, представители на Русенския университет, директори на училища, преподаватели, родители и ученици.

Инж. Наков, който е бивш възпитаник на училището, приветства присъстващите и връчи поздравителен адрес на директора на СУ „Йордан Йовков“ от името на кмета на Община Русе Пламен Стоилов.

„Вълнувам се да съм днес тук с вас и да отбележим празника заедно. Уверявам ви, че не съм забравил първите си преподаватели, пожелавам им да са още дълги години здрави. Горд съм, че съм бил част от историята на това училище, което ми е дало много. Пожелавам на всички ученици, преподаватели и на ръководството здраве и нови успехи“, заяви инж. Наков.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design