ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Русе: Автомобилното изложение е до утре, показват най-новите модели коли

Общество
09.06.2018  |  15:45
818
Представят се и нови технологии, и оборудване
Русе Автомобилно изложение

 

До утре, 10 юни, русенци и гостите на града могат да разгледат шестото Автомобилно изложение, което беше открито вчера на паркинга пред магазин "Метро" в Русе.

Посетителите могат да видят на живо последните модели на автомобилни марки като „Ауди“, „Алфа Ромео“, БМВ, „Грейтуол“, „Дачия“, „Киа“, „Ланча“, „Мазда“, „Нисан“, „Опел“, „Пежо“, „Рено“, „Сузуки“, „Субару“, „Фолксваген“, „Фиат“, „Форд“ и „Хюндай“. Сред тях има и премиери, а освен това са представени нови технологии в производството на автомобилни гуми, масла и редица технически оборудвания.

 

През тази и изминалата година се включват и нови участници от други градове, както и марки, които не са представяни до сега в Русе, коментира управителят на „Мото-Пфое“ Валери Костов. „Изложението става все по-успешно и популярно с всяка изминала година. Радвам се, че град Русе е домакин за поредна година на това събитие, показващо най-новите модели автомобили и тенденции в бранша“, каза от своя страна кметът Пламен Стоилов при официалното откриване на изложението.

 

Днес изложението ще работи до 19 часа. Утре ще приема посетители от 10 ч. Закриването ще е в 16,30. Организатори са „София Франс Ауто“ и „Мото-Пфое“ под егидата на  русенското сдружение „Сервизи за качество в автомобилния ремонт“ /СКАР/ със съдействието на фирма „Фаер-99“.

 

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design