ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Русе: До два месеца ще кажат причините за смъртта на Делян

Крими
09.08.2018  |  16:43
682
Той загина на 14 юли в лимана на Пристанищен терминал Русе Запад

Във връзка със смъртта на Делян Енчев на 14 юли в лимана на Пристанищен терминал Русе Запад, Окръжната прокуратура в Русе информира, че по случая има образувано досъдебно производство за престъпление.

От прокуратурата припомнят, че сигналът за произшествието е подаден в Окръжен следствен отдел при  Окръжна прокуратура - Русе от дежурен служител в Гранична полиция. Дежурен следовател е бил на мястото на произшествието 40 минути по-късно. Извършил е първоначален оглед и са разпитани всички свидетели-очевидци, между които колеги на починалия и рибари намиращи се случайно в района. От работодателя на починалия е изискана и получена наличната документация в оригинал. Изискан и получен е доклад от Д“Инспекция по труда“-Русе, изискан е доклад от централата на Пристанищна инфраструктура в София. Изискани са и са получени записи от видео камерите в района на произшествието и аудио записи на тел.112. Назначени са технически експертизи за възпроизвеждане на тяхното съдържание. Назначена е и съдебно-медицинска експертиза, чието заключение също се очаква.

Определен е наследник на пострадалия по делото. Предстои анализ на изисканата информация, разпит на свидетели и назначаване на експертизи.

Определен е първоначален срок за разследване  от два месеца.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design