ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Русе: Двегодишно дете оцеля в преобърната в ров кола (Видео)

Общество
06.02.2019  |  16:12
468
Паркираният автомобил внезапно потеглил, прелетял десетина метра и се задържал между клони и храсти

Двегодишно дете бе спасено по чудо, след като автомобилът, в който е било оставено, падна в скат. Инцидентът стана днес по обяд зад онкологичния диспансер в Русе. Млада жена отишла в болницата, за да прибере свой близък след изписването му. Паркирала колата си на стръмния наклон между Онкото и сградата на бившия „Мега мол“. Оставила двегодишния си син вътре в автомобила, само докато настани възрастния човек, когото придружавала. Внезапно автомобилът потеглил надолу и паднал по стръмния скат към реката. Колата прелетяла десетина метра и се е задържала между клони и храсти само на метър от железопътните релси на кея.

Ивайло Кьосев става свидетел на страшната гледка. Заедно  с майката той хукнал към колата. Двамата се спуснали по стръмнината. Много бързо успели да стигнат до колата и да извадят детето, което е било на задната седалка. Започнали да се изкачват  като вървели един зад друг и си подавали момченцето, докато успели да изпълзят до пътя.

Линейка пристигнала на местопроизшествието за около 5 минути. Лекарите установили, че детето е добре. Екипи на пожарната организираха спасителна операция за автомобила. А майката, момченцето и дядото, който бе с тях, седяха на топло в полицейска кола докато приключи операцията.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design