ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Русе: Екшънът с „джигита“ се оказа още по-голям, вижте!

Крими
11.04.2019  |  16:02
799
Хлапакът е 14-годишен от Кубрат, полицията го гонила още от кръстовището на ул. „Тулча“ и ул. „Цветница“
Русе 14 годишен с кола из централния площад

Непълнолетният "джигит", спретнал екшън с кола  пред камерите за видеонаблюдение на централния площад в Русе, се оказа 14-годишен от Кубрат. Хлапакът бил с колата на майка си, а на площад "Свобода" влязъл, бягайки от преследваща го патрулка.    

 

Русе: Непълнолетен „джигит“ се вихри с кола на централния площад

 

14-годишният "шофьор"  на лек автомобил "Хонда Акорд" е установен, след като избягал и се укрил от полицейска проверка, уточниха от МВР-Русе. По случая е образувана преписка за хулиганство. На 10 април около 2 часа на ул. "Тулча", в района на кръстовището с ул. "Цветница", екип служители от Групата за охрана на обществения ред при Второ РУ са забелязали лек автомобил «Хонда Акорд» с разградска регистрация да се движи без включени светлини. Униформените са подали светлинен и звуков сигнал към превозното средство, за да спре, но то е продължило движението си, ускорявайки скоростта си.

 

Полицаите са последвали нарушителя, но след като навлязъл в уличките към площад „Свобода“ се е изгубил и е успял да се укрие. Полицаите са извършили обходи в района но колата не е засечена. Впоследствие, от направената справка с центъра за видеонаблюдение е станало ясно, че хондата е извършила няколко маневри, преминавайки през стълбите и сухия фонтан пред операта, а след това и през целия градски площад и се е загубила в улиците до съдебната палата. Служителите на реда с помощта на колегите си от град Кубрат установили собственика на автомобила, а след това и водача. Изяснено е, че колата е управлявал 14-годишен младеж, от гр. Кубрат, а лекият автомобил "Хонда" е собственост на майка му. Образувана е преписка, работата  продължава, казаха от полицията.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design