ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Русе: Феновете готвят невиждана хореография за мача „Дунав 2010” - „Добруджа”

Спорт
21.03.2013  |  17:36
324
Касата на Градския стадион за футболното дерби в неделя отваря в 13,30 часа

 

В неделя от 15 часа на Градския стадион в Русе предстои голямото дерби на футболното първенство в Североизточна "В" група между "Дунав 2010" и "Добруджа", които са съответно втори и първи в класирането, като ги дели само една точка. Русенските фенове на отборите с името "Дунав" са подготвили уникална хореография за двубоя. Тя наистина ще бъде запомняща се и дори доста отбори от "А" група, а дори и Европа, биха завидели на подобно нещо... Всичко обаче остава в пълна тайна и ще бъде показано в неделя в началото на мача, казват от "Дунав завинаги". Отдавна русенските фенове са си извоювали признание за една от най-добрите публики в страната, най-вече покрай двубоите на женския баскетболен "Дунав 8806" през последните години.

Поради засиления интерес към футболното дерби, касата за билети, на т.нар. ученически вход на Градския стадион, ще отвори в 13,30 часа. Както е известно, билетите са по 3 лева, а за ученици и пенсионери - по 2 лв.   

От органите на реда пък съобщават, че на Градския стадион ще бъде забранено внасяне на пиротехнически средства /пиратки, факли, бомбички и димки/. Няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние и лица в неадекватно състояние. Разрешени са плакати, знамена, транспаранти, "фенски тъпани".

Мачът между "Дунав 2010" и "Добруджа" ще бъде ръководен от рефер №1 на България за миналата година Станислав Тодоров от Шумен. Ще му асистират Диян Вълков и Пламен Хаджийски. Дежурен легат на двубоя е Румен Вичков от Шумен. Снимка: архив

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design