ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

   

Русе: Хиляди се стичат за последно Сбогом с Вики

Общество
12.10.2018  |  12:04
1 680
Три полицейски коли от сутринта пазят пред храма
Русе поклонение Виктория Маринова

 

Множество хора се стичат днес към Катедралния храм в Русе, за да изпратят убитата преди дни журналистка и водеща Виктория Маринова,  и да изкажат съболезнования на близките й. В лявата част от двора на  храма са положени венци, там е и масичка със снимка на младата жена. Опашката от чакащи хора с цветя в ръка заемаше цялото пространство пред църквата, разговорите бяха тихи, а хората натъжени.

 

Постоянно прииждаха хора, които на свой ред заставаха, за да си вземат последно сбогом. Майките на деца с увреждания бяха вече поднесли венец, една от тях сподели, че Виктория винаги е била до тях по време на протестите и им е помагала с каквото може. На поклонението със сигурност присъстваха не само близки и познати на младата жена, но и хора, останали разтърсени от жестоката й участ, които искаха достойно да изпратят един жестоко и нелепо погубен живот. Пред храма имаше и три полицейски коли.

 

Припомняме, че тялото на убитата жена беше открито на 6 октомври  в храстите край кейовата стена под Завода за хлебна мая. За престъплението с европейска заповед за издирване беше обявен 21- годишният Северин Красимиров от Русе. Късно във вторник стана ясно, че той е задържан в Германия. Днес немските правораздавателни органи са решили той да бъде върнат в България, съобщи Франс прес. Екстрадицията се очаква до десетина дни.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design