ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Русе: Легендарната Йорданка се завърна?

Крими
03.08.2017  |  10:57
1 667
21-годишна уличена в кражба на портмоне с над 900 лева от дамска чанта в русенски цех
Снимка: Интернет

 

Полицаи от Първо РУ са заловили млада жена, откраднала портмоне с пари от дамска чанта. В Първо РУ бе започнато разследване по сигнал за кражба от служебно помещение на фирма. В полицията бил подаден сигнал от жена, че на 29 юли през деня, в цех на фирмата, в която тя работи, на ул. "Здравко Чампоев" в Русе, е откраднато портмоне с 907 лв. от чантата й. По случая бе образувано досъдебно производство. При разследването служителите от Първо РУ са установили извършителката - Й.С. на 21 г. от Русе.

 

От полицията казаха, че работата по случая продължава и не коментираха самоличността на крадлата, пише днес русенският вестник "Бряг" по повод случая, станал известен вчера, но цитира паметливи, че това е стилът на нашумялата преди около две години Йорданка С. "Тя така се промъкваше в офиси, помещения, домове из целия град и бе сколасала със серия кражби, за които периодично я хващаха. През май 2015 пък Йорданка беше спипана от собственик на апартамент в блок на ул. "Доростол", след като се бе промъкнала в кухнята му", пише вестникът и припомня, че 19-годишната по него време апашка без малко не отмъкнала 300 евро от кухнята на човека.

 

"Тогава запознати коментираха, че Йорданка имала увреждания и не можела да носи отговорност за действията си. Преди време обаче се чу, че е осъдена и лежи в Сливенския затвор. Ако сега заловената крадла е Йорданка и е лежала в затвора, явно е имала добро поведение, или пък присъдата й е изтекла", коментира "Бряг".

 

И "легендата" се е завърнала край домовете и офисите на русенци...

 

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design