ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Русе: Министърът на образованието ще инспектира утре ремонта в СУ „Христо Ботев“

Общество
14.04.2019  |  10:42
1 036
Заедно с народните представители от ГЕРБ Красимир Вълчев ще открие обновената сграда на ЦДГ „Пинокио 2“

Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев и народните представители от ГЕРБ  ще посетят утре общините Русе и Ветово.

В 9 часа министърът ще разгледа фабрика на „Каолин“ във Ветово, за да се запознае с практическото приложение на дуалното образование.

В 11 часа министър Вълчев и депутатите заедно с кмета на Община Русе Пламен Стоилов и неговия екип ще открият обновената сграда на ЦДГ „Пинокио 2“ на ул. „Димчо Дебелянов“. С официална церемония ще приключи етап от изпълнението на проект „Ремонт на пет общински учебни заведения в град Русе, включително прилежащите им дворни пространства“, осъществен с европейско финансиране.

От 13 часа гостите ще инспектират ремонтните дейности в СУ „Христо Ботев“, които се извършват в рамките на същия проект.

В 14 часа в Ректората ще се проведе среща на министъра и народните представители с академичното ръководство на Русенския университет „Ангел Кънчев“.

В 15.30 часа Красимир Вълчев ще открие дванадесетата национална конференция „Водим бъдещето за ръка“ с участието на над 200 учители от цялата страна. Тя ще се състои в Канев център.

В 17.30 часа в зала „Европа“ на Доходното здание министър Вълчев ще се включи в гражданския диалог „Европа в нашият дом“ на тема образование.

 

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design