ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Русе: Пак вандализъм в подлеза на Кръговото

Общество
11.09.2018  |  11:56
1 470
Набезите започнаха да стават традиция, от Общината отново призовават русенци да сигнализират, като станат свидетели на нарушения

Охранителните камери на Община Русе заснеха поредната вандалска проява, извършена от група тийнейджъри вчера вечерта в подлеза на Кръговото кръстовище при бул. „Скобелев“ и бул. „Липник“. Вижда се как извършителите драскат по една от стените на „Кръговото“. Тяхната самоличност предстои да бъде установена от органите на реда. Това съобщиха днес от Община Русе. Наскоро също беше драскано.

 

Вандали чупят огледалото и драскат в подлеза на Кръговото / Видео

 

Кметът Пламен Стоилов редовно сезира писмено институциите, които отговарят за реда и сигурността в града - Областна дирекция на МВР и Първо и Второ РПУ, с цел установяване на нарушителите и предотвратяване на подобни прояви.

 

Русе: Вандали пак трошиха в Парка на младежта /Снимки/

 

Настояваме за налагане на наказания за родителите на извършителите, както и за поемане на финансова отговорност, спрямо нанесените щети, коментираха отново от Общината. Извършителите на предишните вандалски прояви в Подлеза са вече разкрити и те ще поемат пълна отговорност за действията си.

 

Русе: Вандали за пети път потрошиха чешмичката до Кръговото!

 

Община Русе пак отправя апел към гражданите да сигнализират, ако станат свидетели на нарушения, на имейл – mayor@ruse-bg.eu или на тел. 112. Призовават се гражданите, които разпознават извършителите от охранителните камери, да се обадят на Областна дирекция на МВР – Русе на тел. 082/ 882 91 или на СЗ „КООРС“ на тел. 0882 898 367. Анонимността на свидетелите е гарантирана. Снимка: Община Русе

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design