ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Русе: Рекорден брой участници от три континента се включиха в Международния конкурс за водата

Общество
24.03.2019  |  14:10
425
680 автора изпратиха свои рисунки и фотографии

Рекорден брой участници се включиха в  Международния конкурс за рисунка и фотография, посветен на Световния ден на водата, съобщиха организаторите на събитието от  Младежкия дом.  Свои творби за тазгодишното издание изпратиха над 680 автори от България и от 12 държави от три   континента. Така дванадесетият конкурс, организиран от ОМД-Русе и ВиК –Русе, се оказа най-успешният досега и доказа, че повишава своята популярност с всяка измината година.

Всички материали бяха посветени на темата „Вода за всички”, а с най-добрите от тях беше подредена експозиция. В награждаването на победителите на 22 март участваха управителят на ВиК Русе инженер Сава Савов, Ирена Петрова - директор на дирекция „Образование и култура“ към Община Русе, Красимира Николаева-директор на Младежкия дом, Мариан Савов - директор на ОП „Русе Арт“,  Росица Георгиева - директор на Регионално управление на образованието.

 Съставите на ОМД - балет „Импулс“, ФТС „Зора“, Мажоретен състав „Екстрийм“ и вокална група „Приста“, поздравиха присъстващите със своите изпълнения.

Резултатите от класирането са обявени на фейсбук профила на Младежкия дом.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design