ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

   

Русе: Ретро парадът на коли и мотори се задава, шоуто ще обиколи града, вижте програмата

Лайфстайл
28.05.2018  |  09:57
1 642
Все още приемат заявки за участие, могат да се подават и по интернет, и по телефон, късметлия от зрителите ще се повози на автомобила-победител
Русе парад на ретроавтомобили
Снимка: Архив

 

Четвъртият по ред Парад на ретро автомобили се задава в Русе. Той е организиран от авто-мото клуб "Русчукъ" и Общинската фондация "Русе - град на свободния дух", и ще се проведе на 9 юни. Организаторите отправят покана да присъстват всички любители на ретро автомобили и мотоциклети от цялата страна. За Парада на ретро автомобили Русе 2018 все още се приемат заявки за участие, които могат да се направят automotoclubruschuk@gmail.com и rusefreespiritcity@gmail.com, или на телефони 0886002940 и 0897711281.

Сборният пункт за купона на 9 юни ще паркинга на магазин „Кауфланд“ в кв. Дружба 3, на входа на града. Още там феновете като на ревю ще могат да видят различни марки и модели, защото от  9 до 11,30 часа ще бъде посрещането и окончателното записване записване на участниците. От 11,30 до 12 часа ще бъде почетната обиколка по следния маршрут: бул. "Христо Ботев" – бул."Бозвели" - ул. "Борисова" – бул. "Генерал Скобелев" – бул. "Цар Освободител" – бул. "Съединение" – ул. "Александровска".


От 13 до 16 часа на ул. "Александровска" (между Паметника на Съветския войн и кръстовището с ул. „Майор Атанас Узунов“) след официалното откриване публиката ще има възможност да разгледа автомобилите, ще бъдат представени и  участниците. Ще бъдат разяснени правилата за гласуване на зрителите, ще има и съпътстваща програма. От 16 до 16, 30 часа ще е награждаването на участниците, ще се връчат наградата на Кмета и наградата на публиката, като един от гласувалите за победителя зрители ще спечели возене в съответния автомобил.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design