ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Русе се представи на най-голямото туристическо изложение в Румъния

Бизнес
16.03.2015  |  14:28
409
TTR в Букурещ е както за масовата публика, така и за професионалисти в бранша, а посетителите са над 30 000 от различни държави

Община Русе се представи в пролетното издание на международното туристическо изложение TTR, което се проведе в румънската столица Букурещ.

TTR е най-голямото туристическо изложение в Румъния и е предназначено както за масовата публика, така и за професионалисти в бранша, посетителите са над 30 000.

Румъния е важен пазар за българския туризъм и Община Русе традиционно се представя в изложението, като сега участието беше част от дейностите по проекта „Реки на времето“, в който Общината е водещ партньор.

България беше представена с информационен щанд, на който Община Русе разполагаше със самостоятелен работен деск. Представителят на Общината е презентирал туристическия потенциал на региона и привлекателните му възможности за туризъм пред потенциални туристи, както и пред представители на туроператорския бизнес. На заинтересованите посетители на борсата са били предоставени разнообразни рекламно-информационни материали - брошура Реки на времето, пътеводител Реки на времето, карта Реки на времето, тематични пътеводители за забележителности в Община Русе.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design