ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Русе ще е омаян от любов и вино почти през целия февруари

Общество
30.01.2018  |  15:13
532
Филми, концерти, поетични представяния, изложби и театър включени в програмата на Арт салона
Русе любов и вино
Момент от брифинга

 

От 1 до 23 февруари ще продължи тазгодишният Арт салон „Любов и вино“ в Русе. В програмата му са включени филми, концерти, поетични представяния, изложби и театрални постановки. Това стана ясно днес на брифинг в Общината. Нововъведение тази година са  презентациите и дегустации на русенски вина.

 

В програмата на Арт салона „Любов и вино“ 2018 са включени 23 събития, започвайки с театралната постановка „Госпожица Юлия“ на 1 февруари и приключвайки с представяне на новия албум на Диана Експрес - „Усмивката“ на 23 февруари.

 

На събитието присъстваха зам.-кметът Даниела Шилкова, директорът на ОП „Русе арт“ Мариан Савов, директорът на дирекция „Култура и образование“ Ирена Петрова, председателят на Дружеството на художниците в Русе Николай Колев, диригентът на Биг Бенд Русе Димчо Рубчев, председателят на Съюза на българските художници в Русе Валентин Георгиев и Диана Ковачева от Клуба на дейците на културата.

        

„Целта на този арт салон е да прерасне в един по-различен и иновационен туристически продукт, който да привлича както русенска публика, така и потенциални туристи и да донесе добавена стойност на бизнеса в нашия град“, коментира Мариан Савов. Организатори на Арт салона  са Община-Русе, ОП "Русе арт", Клубът на дейците на културата, ДТ "Сава Огнянов" и Операта.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design