ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Русе: Следващите 6 дни застудява, чака се и сняг

Общество
12.01.2018  |  10:53
1 124
От средата на следващата седмица ще започне леко и бавно повишение на температурите

 

До средата на следващата седмица температурите в Русе ще се понижават, очаква се първо дъждът да се премеси със сняг, а след това и само снеговалеж, макар и кратко. Според  sinoptik.bg, температурите в града днес са между един и 5 градуса, вятърът стига до 5,3 метра в секунда.

 

Още утре - събота, температурите ще започнат да падат, а вятърът ще се усили. Очакванията са за 3 градуса максимални и минус два градуса минимални температури. Вятърът ще стигне до 7,8 метра в секунда. Слабите превалявания от дъжд през нощта могат да се премесят с валежи от сняг. В неделя в района валежите ще спрат и ще е предимно слънчево. Тогава обаче температурите ще паднат още - максималните ще са около нулата, а минималните - минус 4 градуса.

 

В понеделник застудяването ще продължи до минус един и минус 6 градуса и се очаква да завали сняг. Във вторник максималните температури ще се повишат леко, но минималните ще паднат още -  до минус 7. От сряда ще започне леко и бавно покачване на температурите, ще е без валежи. В края на следващата седмица максималните градуси ще стигнат до 11, а минималните - до един градус, ще е облачно.  

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design