ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Русе спортува: Канят на футбол, волейбол, кросфит, бадминтон, йога

Общество
13.06.2018  |  15:53
448
Безплатните игри и тренировки ще са в Парка на младежта
Благоевград даде старт на кампанията в страната.

 

На 17 юни, неделя, в Парка на младежта ще се проведе Световен ден на предизвикателството. Той ще започне от 10 часа, като ще има зони за различни спортни занимания, сред които силови тренировки, кросфит, бадминтон, волейбол, футбол и йога. Това съобщиха организаторите от българската асоциация "Спорт за Всички" и Crowncept816. Ще бъдат представени и тренировки за ранно физическо развитие на деца до 12 години „Детето чудо“, както и тренировки „Мама и бебе“ за проследяване на физическото възстановяване при новородили майки.


 
Всеки дошъл ще може да участва безплатно в избран спорт, групова или индивидуална тренировка, както и да получи цялостна информация за правилно хранене и здравословен начин на живот. За първа година “Русе спортува” ще стане част от инициативата „България спортува”, посветена на активния живот в модерна градска среда, която представя на едно място най-обичаните, познати и нови спортни дисциплини.

 

Инициативата  е подкрепена  от Министерство на младежта и спорта, зад нея застанаха Христо Стоичков, Мария Гроздева, Тереза Маринова, Евгения Раданова, Илиана Раева, Наско Сираков и много други.
 

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design