ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Русе: Съдят жена, извършила нагъл грабеж пред „Кауфланд“

Крими
06.03.2019  |  14:21
413
Нападателката обикновено обикаляла паркинга пред магазина и искала пари от клиентите
съдебна палата русе

 

Русенската районна прокуратура  внесе в съда обвинителен акт срещу жена за извършен грабеж пред магазин. Обвинението срещу В. В. е, че е на 5 януари тази година около 10 часа е нападнала русенка на паркинга пред магазина, при което й отнела парите и преровила чантата с продукти, но от нея не си харесала нищо.

 

През свободното си време обвиняемата пребивавала на паркинга на магазин „Кауфланд“, в  Русе, като искала пари от клиентите на магазина, коментираха от Прокуратурата. На 5 януари, докато била на паркинга, забелязала жена, която при излизането си от магазина  носи портмонето си под мишница и тръгнала след нея. Настигнала я в гръб, изтръгнала със сила портмонето изпод ръката й, след което я блъснала с ръце, за да падне на земята.

 

Обвиняемата отворила портмонето на пострадалата и го преровила, като взела намиращите се в него 35 лева, които прибрала в джоба си, а празното портмоне върнала. Докато жената била паднала на земята, обвиняемата преровила и чанта с покупките й от магазина, но не открила нищо, което да вземе и бързо избягала. При падането си на земята пострадалата получила  фрактура на единия  пръст на лявата ръка.

Предстои Съдът да насрочи делото.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design