ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Русе: Търлата тръгва от днес, вижте какви атракции има /Снимки/

Общество
16.04.2018  |  11:03
2 588
Таблет и велосипеди ще получат късметлиите от томболата с награди
търла русе

 

От днес до 1 май Русе отново ще бъде домакин на традиционната градска търла, съобщава русенският вестник "Бряг". Организатори за поредна година са от Съюза на хотелиерите и ресторантьорите. Този път обаче търлата е разположена не на Кея, а на крайбрежната алея в Парка на младежта.

 

Повечето от редовните търговци са доволни от сегашното разположение на търлата. Според Севал от Варна, която има машина за сладолед, сега посетителите разполагат с повече място и затова търговката се надява да няма блъсканица на тълпата.

 

Още от събота търлата започна да събира жадни за атракции русенци, които се радваха на пристигналите и заработили преди официалното откриване атракционни съоръжения и платформи, както и пейки, масички  и скари. Впечатление прави, че все по-често се появяват атракциони, които предлагат срещи с виртуалната действителност - пътешествия, игри, кино във формат 6D и др.

 

Предвидени са места за хапване на скара и сладкиши, но чалга тази година няма да има. Сред посетителите ще бъде разиграна томбола с три награди - таблет и велосипеди. Организаторите от Съюза на хотелиерите и ресторантьорите обещават, че районът ще се почиства ежедневно, поставили са и множество химически тоалетни и след приключване на търлата мястото ще се измие, а тревата - възстанови.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design