ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Русе: Турнир по спортна гимнастика събра деца от България, Румъния и Молдова /Снимки/

Спорт
13.05.2018  |  11:14
2 326
Втората част на „Дунавски звездички“ ще е по художествена гимнастика 26 май
Дунавски звездички Русе

 

67 момчета и момичета от България, Румъния и Молдова се включиха в международното състезание „Дунавски звездички“, чиято първа част по спортна гимнастика за момчета и момичета до 10-годишна възраст се проведе вчера в зала „Локомотив“. Участниците са от клубовете от клубовете АКРО - Русе, “Локомотив - Тончо Тодоров” - Русе, “Светкавица” Търговище, “Левски” София, “Етър стил” Велико Търново, “Юнак” Хасково, “Динамо” Румъния и Молдова.

 

Заместник-кметът по комунални дейности Наталия Кръстева се включи с приветствие към участниците, като им пожела успех и ги насърчи да продължават да бъдат упорити, да спортуват и служат за добър пример. Наталия Кръстева връчи поздравителен адрес от името на кмета на Община Русе Пламен Стоилов на председателя на Спортен клуб „Акро“ Димитър Митев.

 

В него се казва: „Осъществяването на подобна инициатива насърчава младото поколение да води активен начин на живот и да обича спорта – важни ценности, които възпитават и надграждат личността. Поздравявам Ви за организацията и инициативността!“. Втората част от Международния турнир „Дунавски звездички“ ще е по художествена гимнастика и ще се състои на 26 май, а на 27 май ще се проведе зонално първенство по масова гимнастика.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design