ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Русе: Заместник-кметът Наталия Кръстева подаде оставка

Общество
19.08.2019  |  16:46
1 175
Общината остана само с трима заместник-кметове
На рождения си ден тази година през април Кръстева получи цветя и поздравителен адрес от Пламен Стоилов

 

Наталия Кръстева е падала молба да бъде освободена по взаимно съгласие от поста заместник-кмет  на Община Русе. По информация на пресцентъра на Общината кметът Пламен Стоилов  е издал заповед, с която от утре, 20 август, Кръстева няма да изпълнява длъжността си.  В съобщението от Общината не се посочват мотиви за напускането на Кръстева.

"Сама си подадох молбата за напускане, каза пред „Бряг“ Наталия Кръстева. - Ще се посветя на семейството си, на което през последните години съм длъжник. Възнамерявам да се включа активно в предизборната кампания на ГЕРБ – партията, която ме е издигнала“, добави Кръстева.

До изборите Общината вероятно ще работи  само с останалите трима заместник-кметове: Даниела Шилкова, Страхил Карапчански и Иван Григоров.

Припомняме, че преди две седмици Пламен Стоилов се раздели и със заместника си по „Устройство на територията“ Димитър Наков.  Тогава още двама души напуснаха постовете си. Пресцентърът на общината остана без ръководителя си Мария Иванова. Директорът на дирекция „Икономика и управление на собствеността” Нели Миткова пък се  пенсионира.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design