ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Русенец реже с ъглошлайф, та пушек се вдига, викат пожарната

Общество
12.06.2018  |  14:57
598
Летни кухни изгоряха в „Средна кула“ и Мартен

 

Екип огнеборци вчера е изпратен по сигнал за пожар в блок "Съединение" на ул. "Цар Асен" в Русе. Пожарникарите са били ангажирани със случая от 13,45 до 14,10 часа. При пристигането си  сварили задимено стълбището на блока, но огън нямало. Оказало се, че един от обитателите е рязал с ъглошлайф. 

 

Пак вчера, но в 17,53 часа, екип на    Първа РСПБЗН-Русе   е реагирал по сигнал за възникнал пожар под навес на лятна кухня на адрес в русенския квартал „Средна кула“. Пожарът е изгасен, огънят е нанесъл щети на готварска печка на твърдо гориво и кубик дърва за огрев.

 

 Още един подобен инцидент е възникнал миналата вечер. В 19:45 часа пожарникари от Втора РСПБЗН-Русе са се отзовали по сигнал за  възникнал пожар в лятна кухня в Мартен. Огнеборците са потушили запалването на площ от около 20 кв.м. Няма пострадали. Унищожени са дървени шкафове, врата и са опушени стени.

 

Тази сутрин пък сигнал за пожар на тераса на апартамент в русенския квартал ”Чародейка“ е вдигнал на крак екип на Първа РСПБЗН-Русе в 06:32 часа. На място се е оказало, че проблемът е възникнал във вентилатор на отдушник. Снимка: Интернет, архив

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design